Canal de denúncies

A SUD Renovables, ens comprometem a actuar d’acord amb els nostres principis i valors, així com a complir totes les lleis i regulacions aplicables. El nostre objectiu és garantir la detecció primerenca i l’acció immediata davant de qualsevol indicació de possibles irregularitats dins de la nostra organització.

 

Les operacions de SUD Renovables es duen a terme amb responsabilitat, reconeixent que aquest enfocament és essencial per a l’èxit a llarg termini del nostre Grup. Mantenim una sòlida ètica empresarial i ens esforcem per construir relacions de confiança a llarg termini. Per això, hem establert un rigorós codi de conducta que estableix clarament que les nostres accions han de ser tant legals com ètiques.

 

El terme “denúncia d’irregularitats” es refereix a la identificació i denúncia de comportaments inadequats, i s’utilitza tant per informar als mitjans de comunicació com per alertar internament sobre possibles problemes.

 

Esperem que sempre es senti còmode comunicant-se directament amb nosaltres si observa alguna situació que consideri inadequada. No obstant això, entenem que algunes persones poden preferir mantenir l’anonimat en fer una denúncia, i per això hem habilitat un canal de denúncies en col·laboració amb Lantero.

 

Aquest canal està dissenyat específicament per informar sobre desviacions greus de la llei o del nostre codi de conducta. Tots els informes seran processats, encara que aquells que es considerin no pertinents per a aquest sistema seran gestionats d’acord amb els procediments establerts.

 

Per presentar un informe, pots accedir al lloc web extern i omplir un formulari amb la informació rellevant. Tots els casos seran investigats per un advocat extern i independent per garantir la transparència i l’objectivitat en el procés.

 

Per informar sobre irregularitats, utilitza la pàgina d’informes de dalt. Al lloc web pots canviar l’idioma.

descagar ebook
ebook-icon

¡Descarga ahora
nuestro E-book Solar!

Tu Guía Completa para la Energía Renovable

Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

    Abrir chat
    1
    ¿Podemos ayudarte?