Sud Renovables, qui som?

SUD Renovables som una empresa instal·ladora de plaques solars fotovoltaiques especialitzada en el sector. Vam néixer a Vic l’any 2005, desenvolupant projectes d’enginyeria per a indústries i entitats locals. Apostant sempre per les renovables i cada vegada més per la fotovoltaica, vam obrir mercat a l’Amèrica Llatina en el 2012, quan el sector encara no arrencava sense subvencions al nostre país. Però en el moment que la tecnologia fotovoltaica va anar disminuint de preu, l’oportunitat es va obrir de nou a casa a partir del 2015. I des de llavors que no hem parat.

 

Actualment, comptem amb un equip de més de 100 persones, aglutinem enginyeria i instal·ladora per a un millor servei integral al client i acabem d’estrenar nau pròpia. Tot per seguir creixent junts, i amb la il·lusió de treballar dur per un futur millor. Som especialistes en projectes fotovoltaics per a autoconsum, abastant des de petites instal·lacions residencials fins a grans cobertes industrials i terrenys solars, sota la modalitat clau en mà.

 

Formant part del grup multinacional suec Soltech Energy, SUD Renovables comptem amb un equip d’enginyers per a totes les activitats, incloent des de l’execució de les instal·lacions fins la fabricació de les estructures metàl·liques que utilitzem. A més, a la nostra seu disposem d’un laboratori on combinem i comparem diferents tecnologies des de fa més de deu anys. 

Equipo Sud- Renovables

Missió

Treballar per la transformació energètica de la societat, amb els millors productes i els màxims estàndards de qualitat, amb un equip humà compromès, en un entorn de cooperació i respecte, i de forma honesta.
Alfred Puig y Manel Romero Sud Renovables

Visió

Ens imaginem un món 100% renovable, amb un model energètic just, ètic i sostenible.

Des de

2005

MWh anuals generats
0
kWp instal·lats
0
t CO2 evitades cada any
0

Marques amb les que treballem

SUD Renovables, part del Grup Soltech Energy

A Sud Renovables seguim el nostre camí cap a una societat més verda i ens hem  incorporat al grup d’energia solar Soltech Energy, amb seu a Suècia i amb filials a Suècia i els Països Baixos.

 

Estem orgullosos de formar part d’un grup més gran amb un fort potencial futur i ens fa molta il·lusió la col·laboració amb els nostres col·legues a Suècia i els Països Baixos. Amb aquest tipus de col·laboracions, cada cop ens acostem més a ser dels millors especialistes en la instal·lació de panells solars residencials i en empreses.

Per què confiar en SUD Renovables per instal·lar plaques solars?

A mida

Fem un estudi completament personalitzat a mida de les teves necessitats.

Clau en mà

Dissenyem, muntem i legalitzem la teva instal·lació fotovoltaica.

Tràmits

Ens encarreguem de tots els tràmits necessaris per què no et preocupis de res.

Qualitat

Apostem pels materials d’alta qualitat a tots els components de la instal·lació

Experiència

Connectem al sol des de 2005, perquè puguis generar teva energia verda.

Alguns dels nostres clients

Ens coneixem?

  Responsable: SUD ENERGIES RENOVABLES, S.L.

  Finalitats: Gestionar l’enviament d’informació que ens sol·licita. Enviament de comunicacions comercials.

  Legitimació: Consentiment. Pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

  Destinataris: Les vostres dades no se cediran a tercers, excepte en cas d’obligació legal.

  Drets dels interessats: A accedir, oposar-se, rectificar i que se suprimeixin les seves dades, així com altres drets com s’explica a la informació addicional.

  Podeu accedir a informació addicional i ampliada en aquest enllaç.

  Oferim els nostres serveis d' instal·lació fotovoltaica a tota Catalunya i Balears

  descagar ebook
  ebook-icon

  ¡Descarga ahora
  nuestro E-book Solar!

  Tu Guía Completa para la Energía Renovable

  Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

   Abrir chat
   1
   ¿Podemos ayudarte?