Subvencions de plaques solars
per a particulars i empreses

Descobreix les subvencions per instal·lar plaques solars.
Disponibles per a empreses i particulars a Catalunya i Balears.

A Sud Renovables entenem la importància d’utilitzar fonts d’energia sostenibles i reduir la nostra dependència dels combustibles fòssils. Per això t’oferim l’oportunitat de conèixer i aprofitar al màxim les subvencions disponibles per la instal·lació de plaques solars a casa o al negoci.

Per què instal·lar plaques solars?

Amb les nostres solucions d’energia solar i les subvencions per instal·lar plaques solars, podràs reduïr significativament els costos incials de la instal·lació, el que et permetrà obtenir un retorn més ràpid de la teva inversión. El nostre equip d’experts et guiarà en tot el procès, des de l’avaluació de les teves necessitats energètiques fins la instal·lació dels panells solars. 

 

 

Triar l’energia solar amb el suport de les subvencions en plaques solars, no tan sols estaràs estalviant en la teva factura de la llum, sinó que també invertiràs en un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient. A més, reduiràs la teva petjada de carboni i contribuiràs a la lluita contra el canvi climàtic.

Subvencions de plaques solars a Catalunya

Pròximament oferirem més informació relacionada amb les subvencions per la instal·lació de plaques solars a Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida. 

Subvencions de plaques solars a Balears

Ajudes FOTOPAR2024 a Balears

El programa d’ajudes FOTOPAR2024, actiu per a Balears, destina 3.500.000 € per impulsar projectes d’autoconsum, en un  període de sol·licituds obert des del 15 de gener fins al 31 de març de 2024. Aquesta iniciativa es dirigeix a particulars amb projectes de fins a 5 kWp i 30 kWh d’emmagatzematge.

Informa’t més sobre aquests tipus d’ajuts, AQUÍ. També pots demanar més informació en aquest formulari.

Ajudes fiscals per la instal·lació de plaques solars

L’Impost sobre Béns immobles (IBI) és un impost local que grava la propietat dels béns immobles. En el cas de la instal·lació de plaques solars, algunes municipalitats ofereixen reduccions en l’IBI com una manera de promoure l’energia solar i l’ús de fonts d’energia renovable.

 

Aquestes reduccions en l’IBI poden variar segons la ubicació i les polítiques locals de cada municipi.

 

És important consultar amb l’ajuntament corresponent per conèixer les possibles reduccions en l’IBI disponibles en una determinada àrea i entendre els requisits i procediments necessaris per a accedir a aquestes ajudes fiscals.

 

Us compartim un mapa interactiu de Catalunya on es recull informació de referència d’aquest sistema de bonificació de tots aquells municipis amb més de 1.000 habitants. També un de les Illes Balears on es recull informació sobre la bonificació de l’IBI. 

A més de les subvencions esmentades per la instal·lació de plaques solars, també aquestes poden tenir implicacions fiscals específiques (IRPF). En concret, la deducció per inversions de plaques solars en habitatges habituals, recollides en el Reial decret 19/2021.

La quantitat deduïble pot ser del 20%, 40% o 60%. Sempre dependrà del percentatge d’energia primària no renovable que es pugui reduir sempre que es compleixi amb una sèrie de requisits.

Demana pressupost sense compromís aquí!

  * Camps obligatoris

  Responsable: SUD ENERGIES RENOVABLES, S.L.

  Finalitats: Gestionar l’enviament d’informació que ens sol·licita. Enviament de comunicacions comercials.

  Legitimació: Consentiment. Pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

  Destinataris: Les vostres dades no se cediran a tercers, excepte en cas d’obligació legal.

  Drets dels interessats: A accedir, oposar-se, rectificar i que se suprimeixin les seves dades, així com altres drets com s’explica a la informació addicional.

  Podeu accedir a informació addicional i ampliada en aquest enllaç.

  Oferim els nostres serveis d' instal·lació de plaques solars
  a tota Espanya

  descagar ebook
  ebook-icon

  ¡Descarga ahora
  nuestro E-book Solar!

  Tu Guía Completa para la Energía Renovable

  Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

   Abrir chat
   1
   ¿Podemos ayudarte?