Plaques solars fotovoltaiques per a casa

Amb les nostres plaques solars generaràs energia sostenible
per la teva casa i reduiràs significativament
les teves despeses energètiques.

Per què instal·lar plaques solars a casa?

edificio

Incrementa el valor del teu habitatge​

Les solucions solars afegeixen valor al teu patrimoni immobiliari, augmentant el seu atractiu i rendibilitat.​

Genera tu propia energía

Genera la teva pròpia energia

Redueixes la necessitat de les xarxes elèctriques i et protegeixes davant de possibles canvis en els preus.

Sostenibilidad ambiental

Promou sostenibilitat ambiental​

Comptar amb energia fotovoltaica a casa també significa disminuir les emissions de CO2 al planeta.

icono placas solares casa paneles solares

Estalvia costos energètics

Tenir plaques solars implica que la teva llar tindrà tarifes d'energia més consistents i previsibles.

icono placas solares casa e instalaciones fotovoltaicas

Com instal·lem les plaques solars

Muntatge i connexió

El nostre equip professional instal·larà i connectarà tot. A més, t’ajudarem a triar les plaques i sistemes més adequats per a tu.

Connexió a la xarxa

Si decideixes connectar el teu sistema a la xarxa elèctrica, ens assegurem que tot quedi perfecte i segur.

Monitorització

Instal·lem sistemes de seguiment perquè puguis veure quanta energia estàs produint i consumint en temps real.

Avaluació del lloc

Comencem determinant la ubicació ideal pels panells solars. Busquem el màxim d’hores solars!

Anàlisi de consum

Estudiem el teu consum energètic per determinar quantes plaques solars necessites. Res d’excessos ni mancances!

Tràmits i permisos

Ens encarreguem dels permisos municipals i qualsevol altre requisit legal.

Una vegada connectat, gaudeix de l’energia neta i de l’estalvi en la teva factura!

En quant temps es pot amortitzar la inversió fotovoltaica?

És evident que les necessitats energètiques d’un pis per a una parella no són les mateixes que les d’una casa unifamiliar. Per obtenir un pressupost precís, els nostres tècnics especialitzats estaran disponibles per visitar-te i avaluar les teves necessitats específiques.

El retorn base per a instal·lacions de plaques solars a casa es situa al voltant dels deu anys, i molts ajuntaments ofereixen bonificacions que acceleren l’amortització de la inversió.

Quantes plaques solars necessito a casa meva?

Oferim instal·lacions solars que varien des de 4 plaques fins a més de 30, ajustant-nos a l’espai disponible i al consum energètic.

Kit plaques solars per a llars

Tenim kits solars preparats per respondre ràpidament a la demanda. Oferim kits que inclouen 12 plaques amb el seu inversor opcions de 20 plaques, amb la possibilitat d’incloure o no una bateria, i varietat en marques. Els oferim dins del projecte clau en mà, instal·lat.

No ens limitem a vendre el material. Si desitges que les plaques mantinguin la seva eficiència a la teva llar durant els 25 anys de garantia, és essencial que una empresa professional i certificada faci la instal·lació. Molts fabricants condicionen la validesa de les seves garanties a la instal·lació per part d’una empresa acreditada. Així mateix, molts ajuntaments estableixen aquesta mateixa condició per concedir subvencions.

Què és l’autoconsum compartit?

Pots instal·lar plaques solars a la teulada de l’edifici amb els veïns que vulguin invertir amb tu. Decidiu la contribució de cadascú i connectem la instal·lació directament a la xarxa principal de l’edifici, evitant així la necessitat de passar cables per cada pis.

Nosaltres donem d’alta la instal·lació comuna perquè cada veí participant rebi els kWh solars proporcionals a la seva aportació individual.

Ajudes o subvencions per instal·lar

L’autoconsum ja és econòmicament viable per si mateix. Nombrosos municipis ofereixen subvencions per a instal·lacions fotovoltaiques a través de les seves regulacions fiscals, incloent les compartides. Això pot traduir-se en descomptes en l’IBI o en l’impost d’obres.

On instal·lem les plaques solars?

Casos reals d'instal·lació de plaques solars a cases i pisos

A SUD, empresa instal·ladora de plaques solars, oferim solucions específicament per a habitatges, empreses i indústries. Descobreix com els panells solars poden transformar la forma en què obtens i utilitzes l’energia.

Per què escollir Sud Renovables com empresa instal·ladora de plaques solars a casa?

Experiencia
i-line
i-line2

Experiència

Amb més de 19 anys d'experiència com a especialistes en projectes d'autoconsum, sota la modalitat clau en mà, t'oferim un servei integral, de la més alta qualitat.

Soporte

Suport continu

Fa 19 anys que donem suport a totes les nostres instal·lacions. En cas d'alguna incidencia, estem compromesos a trobar la solució en el menor temps possible per ajudar-te.

Financiación

Finançament

Posem a la teva disposició finançament a mesura. Podem oferir-te un PPA, lísing, finançament bancari, etc. Ens encarreguem de tots els tràmits, perquè no et preocupis per res.

Clients que confien en SUD Renovables​

Pots trobar els nostres serveis a:

Estàs interessat?

Contacta'ns!

  * Camps obligatoris


  Responsable: SUD ENERGIES RENOVABLES, S.L.

  Finalitats: Gestionar l’enviament d’informació que ens sol·licita. Enviament de comunicacions comercials.

  Legitimació: Consentiment. Pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

  Destinataris: Les vostres dades no se cediran a tercers, excepte en cas d’obligació legal.

  Drets dels interessats: A accedir, oposar-se, rectificar i que se suprimeixin les seves dades, així com altres drets com s’explica a la informació addicional.

  Podeu accedir a informació addicional i ampliada en aquest enllaç.

  Oferim els nostres serveis de instal·lacions de plaques solars per a casa
  a tota Espanya

  Tens més dubtes relacionades amb la instal·lació de plaques solars per a la teva casa teva?

  L’impost al sol era un impost que havien de pagar certes instal·lacions d’autoconsum a partir de l’any 2015. Però el 2018 es va revocar, sense que se li hagués cobrat aquest impost a ningú. Perquè consumir la teva pròpia energia és un dret, i perquè així ho ha blindat la Unió Europea.

  Bona pregunta! Perquè si ens diem SUD (“sud”), és justament perquè encarar els panells cap al sud maximitza la producció fotovoltaica a l’Hemisferi Nord. Però maximitzar no és optimitzar. Si tens teulats amb diverses inclinacions, és probable que juguem amb ells i instal·lem en tots dos: així, una orientació capta més al matí i una altra a la tarda. I amb els panells cada vegada més eficients, ja es capta la llum solar sense necessitat de rebre-la perfectament perpendicular.

  Sí, pots! Gràcies als comptadors intel·ligents, la teva comercialitzadora sabrà quanta electricitat sobrant has abocat a la xarxa. Per exemple, mentre estàs treballant o si estàs a l’estranger. En aquest cas, per a instal·lacions petites (inferiors a 100 kWn, és a dir, el 99% de les domèstiques), la teva comercialitzadora et compensarà directament en la factura aquesta energia, sense necessitat que et donis d’alta com a productor. Et compensaran els kWh a preu majorista de pool, que és inferior al preu al qual els compres tu, perquè després la distribuïdora ha de transportar-la cap al consumidor del mateix.

  És el que anomenem el “balanç econòmic“, a diferència del “balanç energètic” on es compensen directament els kWh, independentment del seu preu. Aquesta compensació és mensual, amb el límit que la part del consum de la teva factura sigui zero euros (no et ingresaran diners).

  Si el que vols és muntar una instal·lació gran perquè tens molts teulats i ganes d’invertir en verd, llavors et aconsellem que et donis d’alta com a productor.

  En absolut. L’objectiu de les plaques solars és estar a la coberta durant 25 anys sense que hagis de preocupar-te. A SUD, empresa d’instal·lació de plaques fotovoltaiques, t’ho instal·laran tècnics qualificats sense que hagis de preocupar-te de res.

  La mateixa pluja emporta la pols que s’acumuli a les ranures. Si granitza, tranquil, els vidres estan dissenyats per resistir (es trenca abans la lluna d’un cotxe que la de moltes plaques solars). Si passa alguna cosa que no veus, no et preocupis, nosaltres podem monitoritzar a distància la teva instal·lació mitjançant una targeta de comunicació: si la teva instal·lació deixa de produir, el nostre sistema informàtic ens avisarà.

  Efectivament, aquesta és una de les funcions de l’inversor. Podràs visualitzar l’energia que estàs generant en temps real, diàriament, així com obtenir resums setmanals i mensuals. Et proporcionarem un nom d’usuari i contrasenya per assegurar la privacitat de la teva informació.

  De cap manera! L’autoconsum no només és 100% legal, sinó que és promogut activament per l’Administració degut al seu paper fonamental en la lluita contra el canvi climàtic.

  Per tant, no se t’impedirà l’accés a l’electricitat de la xarxa durant la nit. No obstant, si desitges assolir una independència total i eliminar la teva factura elèctrica, consulta sobre les nostres bateries solars. Hem realitzat nombroses instal·lacions “aïllades”, especialment en entorns naturals.

  descagar ebook
  ebook-icon

  ¡Descarga ahora
  nuestro E-book Solar!

  Tu Guía Completa para la Energía Renovable

  Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

   Abrir chat
   1
   ¿Podemos ayudarte?