Manteniment i neteja de plaques solars

Manteniment de plaques solars

Saps quina és la clau per a mantenir la teva instal·lació fotovoltaica funcionant al màxim rendiment durant molts anys? La resposta és simple: un manteniment de les plaques solars adequat. Si vols assegurar-te que la teva instal·lació d’energia solar funcioni correctament i duri el màxim temps possible, estem aquí per a ajudar-te.

Operario realizando la revisión de una instalación fotovoltaica

El nostre objectiu és assegurar-nos que la teva instal·lació fotovoltaica funcioni perfectament i duri tant temps com sigui possible.

 

Oferim la possibilitat de contractar el servei que vulguis, ja sigui només neteja, manteniment de plaques solars correctiu, operatiu o preventiu.

Serveis que oferim

Manteniment de plaques solars

Neteja de plaques solars

Inspeccions termogràfiques

 • Manteniment preventiu (visita anual a la planta per la seva revisió seguint el protocol de manteniment)

 

 • Manteniment operatiu (control i detecció d’incidències)

 

 • Manteniment correctiu (reparació “in situ” de la instal·lació en casos d’avaries o disfuncions)

Àmplia experiència en el manteniment de plaques solars

Amb més de 19 anys d’experiència en el sector, som l’empresa líder en manteniment de instal·lacions fotovoltaiques. Disposem de l’experiència i el coneixement necessaris per a garantir que la teva instal·lació d’energia solar estigui en les millors condicions i funcioni de manera òptima.

 

Sabem que cada instal·lació és única, per la qual cosa oferim un servei personalitzat per a assegurar-nos que les teves plaques solars rebin el manteniment adequat per a seguir en bon estat.

 

Amb el nostre servei de manteniment, podràs estar tranquil sabent que el teu sistema solar està en mans de professionals qualificats i experimentats. A més, estalviaràs temps i diners a llarg termini, ja que una instal·lació ben mantinguda durarà més temps i serà més eficient.

Preguntes freqüents

Es pot contractar el servei que es requereixi, ja sigui neteja, manteniment correctiu, operatiu o preventiu, segons les necessitats del sistema i les recomanacions dels professionals.

El preu varia en funció de la potència pic de la instal·lació i dels serveis contractats. 

Pel que fa al manteniment preventiu de les plaques solars, es recomana contractar-lo per assegurar el funcionament correcte del sistema, allargar la vida útil de la instal·lació i evitar problemes costosos en el futur. El manteniment preventiu inclou tasques com la revisió dels panells solars, el cablejat tant de continua com d’alterna, les connexions i el sistema elèctric, així com la neteja dels panells. En general, es recomana contractar un servei de manteniment anual per assegurar un funcionament òptim de les plaques solars.

 

La neteja periòdica de les  plaques solars és recomanable per assegurar un funcionament òptim del sistema i allargar la vida útil evitant d’aquesta manera possibles punts calents. La quantitat de neteja depèn de la zona on es troben els panells i del clima de la regió. En zones amb molta pols, pluja àcida o alt nivell de contaminació, la neteja pot ser necessària de forma més freqüent.

Sí, abans de començar cal assegurar-nos que tot estigui correcte. En cas contrari, el primer pas seria realitzar un pressupost correctiu per solucionar les anomalies detectades.

En la majoria de les instal·lacions, amb les revisions i neteges periòdiques seria suficient. No obstant això, convé estar atent a alguns senyals d’alerta que poden indicar que les plaques solars necessiten manteniment abans del previst.

 

El millor indicador que les teves plaques solars necessiten manteniment és una reducció en la producció d’energia. Si observes de sobte que els teus panells solars no produeixen tanta energia com solien fer i que la teva factura d’electricitat augmenta, és un senyal clar que convindria programar una cita de servei.

Sol·licitud d'informació de manteniment de plaques solars

  * Camps obligatoris


  Responsable: SUD ENERGIES RENOVABLES, S.L.

  Finalitats: Gestionar l’enviament d’informació que ens sol·licita. Enviament de comunicacions comercials.

  Legitimació: Consentiment. Pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

  Destinataris: Les vostres dades no se cediran a tercers, excepte en cas d’obligació legal.

  Drets dels interessats: A accedir, oposar-se, rectificar i que se suprimeixin les seves dades, així com altres drets com s’explica a la informació addicional.

  Podeu accedir a informació addicional i ampliada en aquest enllaç.

  Descobreix els nostres serveis de instal·lacions de plaques solars, bateries, aerotèrmia i carregadors de vehicles elèctrics
  descagar ebook
  ebook-icon

  ¡Descarga ahora
  nuestro E-book Solar!

  Tu Guía Completa para la Energía Renovable

  Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

   Abrir chat
   1
   ¿Podemos ayudarte?