Manel Romero, cofundador de SUD Renovables, reelegit delegat territorial de la UNEF a Catalunya

Manel Romero, cofundador de SUD Renovables, reelegit delegat territorial de la UNEF a Catalunya

Manel Romero, soci director de Sud Renovables, ha estat reelegit delegat territorial de la Unió Espanyola Fotovoltaica a Catalunya (UNEF Cat) per dos anys més. Romero, que repeteix en el càrrec juntament amb Daniel Pérez (Holaluz), ha agraït la reelecció i ha assegurat  que “rebre de nou el suport del sector suposa una gran responsabilitat”. També ha recordat que “l’energia fotovoltaica és la tecnologia que ha de liderar, indiscutiblement, la transició energètica del nostre país cap a energies més justes, netes i econòmiques “.

Els dos representants, que repeteixen en el càrrec, s’han compromès amb el diàleg per contribuir a desenvolupar l’energia solar fotovoltaica a Catalunya. L’assemblea de la UNEF també ha creat un consell territorial que actuarà com a òrgan consultiu. L’integraran Franc Comino (WeBatt); Esther Morlanes (Alterna Energia); Xavier Navarro (Solideu); Àngel Verdú (Menapy); i Pere Borràs (Estabanell). 

L’energia fotovoltaica és la tecnologia que ha de liderar, indiscutiblement, la transició energètica del nostre país cap a energies més justes, netes i econòmiques

Manel Romero, SUD Renovables – UNEF Cat

Amb aquesta nova estructura, UNEF Cat vol afrontar els nous reptes que planteja la transició ecològica a Catalunya. Un d’aquests reptes és incidir en la nova redacció del  Decret Llei 16/2019 , que regula les limitacions en el desenvolupament de parcs fotovoltaics. La UNEF és l’associació sectorial de l’energia solar fotovoltaica a Espanya, amb una representativitat de més de 500 empreses, aproximadament el 90% de l’activitat del sector a Espanya (productors, instal·ladors, enginyeries, distribuïdors, consultors, etc). 

Manel Romero (Sabadell, 1975), és enginyer industrial per la Universitat Politència de Catalunya (UPC), especialitzat en energies renovables. L’any 2005 va cofundar SUD Renovables i, des de 2015, és delegat d’UNEF a Catalunya.

Relacionats

descagar ebook
ebook-icon

¡Descarga ahora
nuestro E-book Solar!

Tu Guía Completa para la Energía Renovable

Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

    Abrir chat
    1
    ¿Podemos ayudarte?