Instal·lació solar SOM

Planter Solar 5: Impulsant l’autoconsum fotovoltaic a les comarques del Bages, Osona, Ripollès, Moianès i Baix Berguedà

Després de l’èxit de les compres col·lectives d’autoconsum fotovoltaic de Som Energia, comença la cinquena compra sota el nom de Planter Solar 5 per a 100 cobertes. Ja estàn obertes les inscripcions per a les persones de les comarques del Bages, Osona, Ripollès, Moianès i Baix Berguedà, que siguin sòcies de la cooperativa i desitgin tenir una instal·lació fotovoltaica en la seva teulada i produir part de la seva energia.

Gràcies als bons resultats de les compres col·lectives anteriors, SUD Renovables serà l’empresa encarregada d’oferir el servei integral de la compra col·lectiva (assessorament, material, instal·lació, tramitació de subvencions en cas d’haver-les, posada en marxa i legalització) a les persones que s’inscriguin.

Què és Planter Solar 5?

Planter Solar 5 és una de les compres col·lectives de Som Energia, impulsada pels Grups Locals d’Osona, Bages, Ripollès i Moianès. L’objectiu d’aquestes compres col·lectives és que les persones i entitats sòcies de Som Energia puguin adquirir una instal·lació fotovoltaica d’autogeneració amb una empresa instal·ladora solvent i en les millors condicions; en aquest cas, SUD Renovables. Per a aconseguir-ho, les compres col·lectives reuneixen un gran nombre de persones i entitats sòcies de la cooperativa en la mateixa àrea geogràfica.

Per tant, inscriure’s en Planter Solar 5 implica poder adquirir un dels models d’instal·lació fotovoltaica per a autogeneració que ofereix l’empresa instal·ladora.

A quí va dirigida?

Aquesta compra col·lectiva està dirigida a persones i entitats sòcies de la cooperativa que tinguin una teulada pròpia a les comarques del Bages, Osona, Ripollès, Moianès i Baix Berguedà.

Com inscriure’s?

Si estàs interessat/a a participar en Planter Solar 5 i obtenir una instal·lació fotovoltaica d’autoproducció, simplement has de visitar el lloc web de Som Energia i seguir les instruccions d’inscripció específiques per a aquesta compra col·lectiva. Assegura’t de llegir totes les condicions i requisits, així com els terminis d’inscripció.

Planter Solar 5 és una nova oportunitat per a les persones sòcies de Som Energia a les comarques del Bages, Osona, Ripollès, Moianès i Baix Berguedà d’adquirir una instal·lació fotovoltaica d’autoproducció d’energia renovable. Amb la col·laboració de SUD Renovables, aquesta compra col·lectiva ofereix un servei integral que facilitarà el procés d’instal·lació i posada en marxa dels sistemes fotovoltaics. Aprofita aquesta oportunitat per a contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i prendre el control de la teva pròpia energia verda.

Relacionats

descagar ebook
ebook-icon

¡Descarga ahora
nuestro E-book Solar!

Tu Guía Completa para la Energía Renovable

Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

    Abrir chat
    1
    ¿Podemos ayudarte?