Descobreix la bateria Powerwall de Tesla: La solució energètica del futur

Tesla, l’empresa líder en el sector de vehicles elèctrics i energia renovable, ha llançat al mercat la seva bateria Powerwall. Aquesta bateria emmagatzema energia solar i promet transformar la forma en què emmagatzemem i utilitzem l’energia a les nostres llars i petites empreses. En aquest article, explorarem les característiques i beneficis de la PowerWall.

Potència i versatilitat

La Powerwall de Tesla és una bateria de corrent alterna fabricada als EUA. Aquesta bateria monofàsica compta amb una capacitat de 14 kWh (13,5 kWh útils) i una potència de càrrega/descarrega de 5 kW. Fins i tot permet descàrregues de 7 kW durant curts períodes de temps, la qual cosa la converteix en una font d’energia versàtil i de confiança.

Una de les característiques destacades de la Powerwall és la seva compatibilitat amb qualsevol instal·lació fotovoltaica, sent així un complement perfecte per a qualsevol sistema d’energia solar. A més, aquesta bateria pot ser instal·lada tant en espais interiors com exteriors, gràcies al seu disseny minimalista i modern.

Aprofita al màxim la teva energia solar amb la Powerwall de Tesla

Segons Tesla, les plaques solars adequades en combinació amb Powerwall poden subministrar de forma autònoma entre el 70% i el 90% de l’energia consumida en un habitatge o una petita empresa mitjançant energia solar produïda.

La Powerwall també compta amb un sistema de BackUp incorporat anomenat Tesla BackUp Gateway. Aquest sistema mesura el consum d’energia de la instal·lació i registra la producció fotovoltaica. En cas de caiguda de la xarxa elèctrica, talla la connexió i proporciona la potència de sortida de la bateria, conjuntament amb la potència fotovoltaica disponible fins a 7,6 kW. A més, el BackUp Gateway realitza el monitoratge de tota la instal·lació, enviant dades al portal web de Tesla, des d’on els usuaris poden controlar i ajustar els paràmetres de funcionament. Amb un sol BackUp Gateway es poden dissenyar sistemes de fins a 10 bateries.

La combinació de la bateria Powerwall i el Tesla Gateway t’ofereix una solució completa i pràctica per a la teva llar. Et permet mantenir el control total del teu sistema energètic, reduir la teva dependència de la xarxa i aprofitar al màxim la teva energia solar.

Un avantatge addicional de la Powerwall és la seva possibilitat d’instal·lació en instal·lacions trifàsiques, alimentant només una de les fases de la instal·lació, o bé instal·lar fins a 3 bateries per fase, proporcionant 15 kW de potència a cada una d’elles. Això ofereix flexibilitat i adaptabilitat a diferents configuracions elèctriques.

Gràcies a la seva capacitat d’emmagatzematge d’energia i la seva versatilitat d’instal·lació, la bateria Powerwall de Tesla es posiciona com una solució atractiva tant per a llars com per a petites instal·lacions comercials. La garantia de 10 anys recolza la qualitat i confiabilitat del producte.

Instal·ladors certificats de bateries Tesla: Portant l’energia sostenible a la teva llar

Com instal·ladors certificats de bateries Tesla, tenim el coneixement i l’experiència necessaris per a oferir-te un servei de qualitat i garantir que aprofitis al màxim els beneficis de la Powerwall. El nostre equip d’experts estarà encantat de guiar-te en cada pas del procés, des de la instal·lació fins al monitoratge i ajust dels paràmetres de funcionament.


ESPECIFICACIONS

Capacitat 13,5 kW

Tensió 230 V

Instal·lacions Mono y trifasicas

Potència 5 kW (càrrega i descàrrega), permet descàrregues de 7 kW durant curts períodes de temps

Garantia 10 anys

Interiors i exteriors

Nivell de soroll a 1m < 40 dBA (molt silenciosa)

Dimensions 1150 mm x 753 mm x 147 mm

Pes 114 kg

Muntatge en paret o sòl

Back-up integrat

Converteix la teva llar en un oasi d’energia sostenible amb la Powerwall de Tesla

Si estàs pensant a adoptar una solució energètica eficient i respectuosa amb el medi ambient, la Powerwall de Tesla és una opció que no has de passar per alt. No dubtis en contactar-nos per a obtenir més informació i començar el teu camí cap a un futur energètic més net i sostenible!

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i t’ajudarem!

  * Camps obligatoris


  Relacionats

  descagar ebook
  ebook-icon

  ¡Descarga ahora
  nuestro E-book Solar!

  Tu Guía Completa para la Energía Renovable

  Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

   Abrir chat
   1
   ¿Podemos ayudarte?