El nou decret d’autoconsum obre el camí de la transició energètica

El passat 6 d’abril es publicava al BOE el Real Decreto 244/2019, que ve a desplegar el que la llei RDL15/2018 l’octubre passat va aprovar en matèria d’autoconsum. És una fantàstica notícia, que obre les portes a l’impuls (esperem que ja definitiu) de l’autoconsum fotovoltaic. Els trets principals d’aquesta nova normativa serien:

Ja ningú dubta que la transició energètica es realitzarà sí o sí, per causes climàtiques i sanitàries, però també econòmiques. El dubte és saber a quina velocitat aquesta es realitzarà, i això dependrà bàsicament de l’impuls o les barreres que els polítics (locals, autonòmics o estatals) apliquin. La responsabilitat és (sempre ho ha estat i ho serà) de tots ells, i dels votants (és clar) que els trien. Deixem d’actuar pensant només en nosaltres i en el curt termini, fem-ho amb amplitud de mires, amb generositat i responsabilitat: les joves generacions (i les futures) ens miren. Els hi devem.

Llegeix la noticia aquí

Relacionats

descagar ebook
ebook-icon

¡Descarga ahora
nuestro E-book Solar!

Tu Guía Completa para la Energía Renovable

Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

    Abrir chat
    1
    ¿Podemos ayudarte?