Ampliación de instalación solar

Cas d’èxit d’instal·lació fotovoltaica: Aprofitant al màxim la coberta industrial

Recentment, hem dut a terme una ampliació impressionant d’una instal·lació fotovoltaica en una coberta industrial, demostrant com podem utilitzar de manera eficient els recursos disponibles per generar energia neta i sostenible.

En aquest projecte innovador, hem optimitzat l’espai disponible a la coberta de la nau industrial, augmentant la capacitat de generació d’energia en 914 kWp. Així, hem aprofitat els lluernaris de la cobert industrial, cobrint-los amb plaques solars i fet servir l’estructura preexistent.

Aquesta estratègia ha portat a un incremente notable en la capacitat de generació d’energia, arribant a un total impressionant de 5 MWp a través de totes les cobertes de l’empresa, on previament haviem instal·lat panells solars. Una fita que implica un pas significatiu en la nostra missió de promoure l’adopció d’energies netes i sostenibles. Amb aquesta instal·lació fotovoltaica en una coberta industrial, esperem produir una energia estimada de 5.850 MWh anuals i evitar l’emissió de més de 3.200 tones de CO₂ a l’atmosfera.

Si també estàs interessat en generar la teva pròpia energia i contribuir al medi ambient, t’animem a posar-te en contacte amb nosaltres. A SUD Renovables, estem aquí per ajudar-te amb la instal·lació de panells solars a la teva casa o empresa.

Parlem del teu projecte.

  Contacta amb nosaltres


  Relacionats

  descagar ebook
  ebook-icon

  ¡Descarga ahora
  nuestro E-book Solar!

  Tu Guía Completa para la Energía Renovable

  Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

   Abrir chat
   1
   ¿Podemos ayudarte?