Instal·lació fotovoltaica integrada a façana (Barcelona)

La mitgera de la Plaça de les Dones del 36 al barri de Gràcia (Barcelona) ha format part del projecte de remodelació integral de la façana adjudicat a l’empresa Obres i Contractes Penta SA, on SUD Renovables ha participat en la instal·lació fotovoltaica. En aquest cas, la instal·lació d’autoconsum consta de 31 panells de 360Wp cada una. En total, 11,7kWp.

Es tracta d’un bon exemple d’integració de la tecnologia fotovoltaica a l’entorn urbà aconseguint un triple objectiu: embellir una mitgera d’un edifici existent, millorar el seu aïllament tèrmic i aprofitar la seva superfície per a generar electricitat 100% renovable. El mural artístic projectat crea a més a més una nova relació entre la plaça i l’obra realitzada. L’obertura de noves finestres i la instal·lació d’un jardí vertical han estat també dues actuacions realitzades en aquesta façana del barri de Gràcia.

Aquesta remodelació pertany al programa de rehabilitació de mitgeres consolidades que impulsa l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà. La inauguració del nou espai és aquest dissabte dia 7 de març a les 11 hores, en el marc de l’acte central a Gràcia del Dia Internacional de les Dones.

Més informació aquí.

Relacionats

descagar ebook
ebook-icon

¡Descarga ahora
nuestro E-book Solar!

Tu Guía Completa para la Energía Renovable

Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

    Abrir chat
    1
    ¿Podemos ayudarte?