Instalación de paneles solares con baterías

La instal·lació de panells solars amb bateries solars més gran de Catalunya

A Sud Renovables, estem compromesos amb impulsar la transició cap a un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient. El següent projecte “claus en mà” a Sant Fruitós de Bages és la nostra darrera fita. La instal·lació de panells solars amb bateries més gran de Catalunya:

Instal·lació de panells solars amb bateries a Sant Fruitós

La instal·lació està ubicada a la nau de dues empreses líders en el seu compromís amb la preservació del medi ambient, Peinaje del Río Llobregat (Tractament d’Efluents Industrials) i Evowall Technology (Construcció de Cases Passives).

Quins components inclou aquest projecte clau en mà?

 • Panells solars de Longi Solar: S’han instal·lat un total de 2392 panells solars d’alta eficiència, cadascun amb una potència de 410 Wp, per tal de maximitzar la captació d’energia solar.
 • Bateries de sonnen Spain: A més, hem integrat bateries de Sonnen Spain amb una capacitat d’emmagatzematge de 60 kW. Aquestes bateries juguen un paper fonamental en assegurar un subministrament constant d’energia, fins i tot en condicions variables de llum solar.
 • Capacitat d’emmagatzematge: Així mateix, la instal·lació compta amb una capacitat d’emmagatzematge d’energia de 330 kWh, la qual cosa permet maximitzar la utilització de l’energia generada pels panells solars.
 • Estructura d’Alusin Solar: Per garantir l’estabilitat i seguretat dels panells solars, hem seleccionat una estructura robusta i duradora proporcionada per Alusin Solar.
 • Inversores de Huawei Spain: D’altra banda, la instal·lació està equipada amb els darrers models d’inversors proporcionats per Huawei Spain. Aquests dispositius eficients i fiables converteixen l’energia solar en corrent elèctric per a ús domèstic o industrial.

Si t’apassiona la idea de portar la sostenibilitat al següent nivell a la teva empresa, volem ajudar-te a fer-ho realitat! Per tant, expliquen’s més sobre el teu projecte d’instal·lació de panells solars amb o sense bateries i ens encarregarem de preparar un estudi personalitzat, adaptat a les teves necessitats i objectius específics.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a fer el canvi energètic, aprofitar la teva teulada, terreny o bassa de la teva empresa i fer-ho amb nosaltres, especialistes en fotovoltaica.

Relacionats

descagar ebook
ebook-icon

¡Descarga ahora
nuestro E-book Solar!

Tu Guía Completa para la Energía Renovable

Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

  Abrir chat
  1
  ¿Podemos ayudarte?