Plaques solars fotovoltaiques a empreses
i naus industrials

Especialistes en insta·lar plaques solars a empreses i indústries, per a què redueixin significativament les despeses energètiques.

Per què comptar amb plaques solars en empreses?

edificio

Estalvia en costos d'energia

El sol és un recurs gratuït. Un cop instal·lats els panells solars, l'empresa gaudirà de tarifes energètiques més estables i previsibles.

icono placas solares casa

Genera la teva pròpia energia

Redueix la dependència de les xarxes elèctriques i protegeix contra possibles fluctuacions de preu amb les plaques solars.

icono placas solares casa

Sostenibilitat ambiental

Contribueix a les emissions de CO2, cada kWh produït per les plaques solars és un kWh menys que depèn de combustibles fòssils.

Com instal·lem les plaques solars a empreses

Avaluació del lloc

Comencem determinant la ubicació ideal pels panells solars. Busquem el màxim d'hores solars!

Anàlisi de consum

Estudiem el teu consum energètic per determinar quantes plaques solars necessites.

Tràmits i permisos

Ens encarreguem dels permisos municipals i qualsevol altre requisit legal.

Muntatge i connexió

El nostre equip professional instal·larà i connectarà tot. A més, t'ajudarem a triar les plaques i sistemes més adequats per a tu.

Monitorització

Instal·lem sistemes de seguiment perquè puguis veure quanta energia estàs produint i consumint en temps real.

icono placas solares casa e instalaciones fotovoltaicas

Una vegada connectat, gaudeix de l’energia neta i de l’estalvi en la teva factura!

Des de

2005

MWh anuals generats
0
kWp instal·lats
0
t CO2 evitades cada any
0

En quant de temps poden amortitzar les empreses la inversió en plaques solars?

L’energia solar és una de les millors inversions empresarials que existeixen avui en dia, ja que permet controlar directament un factor clau de la producció, com són els costos energètics.

 

El retorn econòmic és molt elevat: en només 3-4 anys es les empreses poden amortitzar la inversió en plaques solars. O vist d’una altra manera, una taxa interna de retorn entre el 15% i el 30%.

 

La clau és l’economia d’escala que permet treballar en cobertes grans, combinats amb el fet que, en consumir l’energia a casa, no cal pagar ni peatges ni impostos. Instal·lem equips amb garanties de fins a 25 anys (però la seva vida útil s’allarga fins als 40), amb la qual cosa el rendiment econòmic està assegurat, sense gaires costos de manteniment.

Quant d’energia puc generar per a la meva empresa?

Coberta de 1.500 m2

 • Potència instal·lable: 100 kWp (200 panells)
 • Inversió: 70.000 € + IVA.
 • Producció anual: 130.000 kWh.
 • Retorn inversió: 4 años. TIR: 23%.

Coberta de 15.000 m2

 • Potència instal·lable: 1 MWp (2000 panells).
 • Inversió: 500.000 € + IVA.
 • Producció anual: 1,3 GWh.
 • Retorn inversió: 3 años. TIR: 29%.

Hi ha ajudes o subvencions per instal·lar plaques solars en empreses?

L’energia solar ja és rendible per si mateixa, però hi ha municipis que incentivaran les seves empreses quan instal·len plaques solars.

Solen ser ajudes de tres tipus: bonificació de l’IBI, de l’IAE i de l’ICIO (permís d’obres). Segons la quantitat d’aquestes ajudes, podem arribar a veure retornos inferiors als cinc anys.

Des de SUD, empresa instal·ladora de panells solars, us ajudarem en la gestió d’aquests permisos, facilitant també la documentació que haureu de presentar per rebre l’ajuda de l’Ajuntament.

Instal·lacions a mida

A Sud Renovables creem instal·lacions fotovoltaiques a mida amb un assessorament tècnic, legal i administratiu inigualable per al projecte que millor s’adapti a les vostres necessitats i expectatives, gràcies als nostres 18 anys d’experiència en el sector. Aplicable per a cobertes, pergoles, terrenys, instal·lacions flotants i agrivoltaica.

Casos reals d'instal·lació de plaques solars en empreses

En SUD som experts en la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic, oferint solucions específicament per a empreses i indústries. Descobreix com les plaques solars poden transformar la forma en què la teva empresa obté i utilitza l’energia.

Per què escollir Sud Renovables com empresa instal·ladora de plaques solars?

Experiencia
i-line
i-line2

Experiència

Amb més de 19 anys d'experiència com a especialistes en projectes d'autoconsum, sota la modalitat clau en mà, t'oferim un servei integral, de la més alta qualitat.

Soporte

Suport continu

Fa 19 anys que donem suport a totes les nostres instal·lacions. En cas d'alguna incidencia, estem compromesos a trobar la solució en el menor temps possible per ajudar-te.

Financiación

Finançament

Posem a la teva disposició finançament a mesura. Podem oferir-te un PPA, lísing, finançament bancari, etc. Ens encarreguem de tots els tràmits, perquè no et preocupis per res.

Clients que confien en SUD Renovables

Altres productes d'energia renovable

Pots trobar els nostres serveis a:

Estàs interessat?

Contacta'ns!

  * Camps obligatoris


  Responsable: SUD ENERGIES RENOVABLES, S.L.

  Finalitats: Gestionar l’enviament d’informació que ens sol·licita. Enviament de comunicacions comercials.

  Legitimació: Consentiment. Pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

  Destinataris: Les vostres dades no se cediran a tercers, excepte en cas d’obligació legal.

  Drets dels interessats: A accedir, oposar-se, rectificar i que se suprimeixin les seves dades, així com altres drets com s’explica a la informació addicional.

  Podeu accedir a informació addicional i ampliada en aquest enllaç.

  Oferim els nostres serveis de instal·lacions de plaques solars
  a empreses de tota Espanya

  Preguntes freqüents sobre plaques solars a empreses

  Sí, disposem de solucions tècniques per a tot tipus de coberta. Coberta inclinada de xapa simple, xapa sandvitx, coberta plana impermeabilitzada tipus deck.
  Sí, sempre i quan la propietat us doni permís per a això. Podeu aprofitar i negociar en privat com compartir les despeses de la instal·lació.
  Totes les opcions són possibles, però la que té més retorn és utilitzar l’energia creada in situ. Es pot fer de diverses maneres: per exemple, mitjançant un plus en el lloguer, o mitjançant un contracte de serveis gràcies al qual el propietari ven els kWh solars al llogater, a un preu privat pactat entre ambdós.

  De cap manera, l’objectiu de les plaques solars és estar a la coberta durant 25 anys sense que hagis de preocupar-te. A SUD, empresa d’instal·lació de plaques fotovoltaiques, t’ho instal·laran tècnics qualificats sense que hagis de preocupar-te per res.

   

  La pluja mateixa s’emporta la pols que s’acumuli en les ranures. Si graneja, tranquil·la, els vidres estan dissenyats per a aguantar (es trenca abans el vidre d’un cotxe que el de molts panells solars). Si passa alguna cosa que no veig? No t’amoïnis, nosaltres podem monitoritzar a distància la teva instal·lació mitjançant una targeta de comunicació: si la teva instal·lació deixa de produir, el nostre sistema informàtic ens avisarà.

  descagar ebook
  ebook-icon

  ¡Descarga ahora
  nuestro E-book Solar!

  Tu Guía Completa para la Energía Renovable

  Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

   Abrir chat
   1
   ¿Podemos ayudarte?