instal·lacions fotovoltaiques a cases instalaciones paneles solares casa

Què és l’autoconsum fotovoltaic?

L’autoconsum fotovoltaic consisteix en generar energia a les teves pròpies instal·lacions per al consum directe. Aquesta pràctica no només et permet estalviar en la factura elèctrica mensual, sinó que també, si utilitzes fonts renovables com el sol, contribueixes de manera directa al canvi cap a un món més sostenible. És passar de desitjar un món més net a posar-te en marxa per fer-ho realitat.

T’animes a practicar aquest autoconsum fotovoltaic?


En SUD Renovables som especialistes en fotovoltaica industrial i domèstica sobre cobertes: ens encantaria donar-te suport en la teva transició. Realitzem projectes clau en mà d’energia solar per a la teva llar o empresa,  instal·lant panells fotovoltaics per a autoconsum.


Establert l’any 2005, SUD Renovables s’ha consolidat com un grup amb més de 400 clients industrials i milers d’instal·lacions domèstiques. Amb un enfocament clar en les energies renovables, ens hem especialitzat principalment en l’autoconsum solar fotovoltaic.

Quina inversió suposa instal·lar plaques fotovoltaiques per a autoconsum?

El cost d’una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic depèn de dos factors: l’espai disponible en la coberta (o terrenys annexos), i el grau d’autosuficiència que vulguis obtenir. No tinguis por dels caps de setmana o les aturades de producció a la teva fàbrica. L’electricitat solar que produeixis llavors es pot abocar a la xarxa, sent remunerat per ella. En conseqüència, arribem a retorns de la inversió de 5-7 anys, amb instal·lacions amb garanties fins als 25 anys i vida útil d’al voltant de 40 anys. A més, si t’interessa però necessites ajuda, et podem finançar la instal·lació perquè paguis només per l’energia neta que consumeixes.

Què diu la llei?

A Espanya ja tenim un marc legal finalment molt favorable, gràcies als decrets RDL15/2018 i RD244/2019. Sense traves ni impostos, amb tràmits cada vegada més àgils. D’altra banda, l’embranzida irreversible de les directives europees cap a la transició energètica també contribueix a aquesta situació.

No hi ha marxa enrere. En efecte, no fa falta dependre de subvencions públiques. En realitat, els preus de l’energia solar són avui tan competitius que la inversió s’amortitza sola.

autoconsum fotovoltaic

T’ajudem en tot el procés per a la teva instal·lació d’autoconsum

autoconsum fotovoltaic


Com treballem?

Som una enginyeria especialitzada en projectes d’autoconsum fotovoltaic “clau en mà”. Addicionalment, comptem amb la nostra instal·ladora pròpia. Des de fa 19 anys, ens especialitzem en aquest sector. Centenars de grans instal·lacions d’autoconsum ens avalen, i els clients amb diverses ubicacions repeteixen. Ens encarreguem de tot, perquè en breu comencis a estalviar consumint la teva pròpia electricitat d’origen solar.

Demana un pressupost i passa’t a l’autoconsum fotovoltaic

  * Camps obligatoris


  Relacionats

  descagar ebook
  ebook-icon

  ¡Descarga ahora
  nuestro E-book Solar!

  Tu Guía Completa para la Energía Renovable

  Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

   Abrir chat
   1
   ¿Podemos ayudarte?