Instalación fotovoltaica aislada a Pedenés

Celler Muscàndia: Un celler impulsat per l’energia solar

Al cor de la Catalunya vinícola, aquest petit celler ha abraçat la sostenibilitat com una filosofia de vida, apostant per font d’energia renovable, sense connexió a la xarxa, energia 100% autoproduïda i autoconsumida, establint un precedent inspirador per a la indústria vinícola.  

La transformació cap a la eficiència energètica es va dividir en dues fases, que van permetre optimitzar la captació d’energia solar i la seva utilització eficient. A la primera fase, es va realitzar el muntatge de panells solars amb una estructura triangular i una connexió DC Coupling. Aquesta energia solar es magatzema en bateries, alimentant els processos del celler quan és necessària, gràcies als inversors Victron.

A la segona fase, es va donar un pas més enllà amb l’ampliació de la instal·lació de plaques solars per autoconsum utilitzant la tècnica coplanar i una connexió AC Coupling. Aquesta connexió permet que energía solar fotovoltaica es converteixi de manera instantània en corrent altern, el que significa que l’energia pot ser consumida al moment o emmagatzemada per a ús futur, tot ajustant-se a les necessitats energètiques del celler.   

Al celler Muscàndia, la sostenibilitat no es limita només a l’energia. També fan la seva part per reduir l’ús de plàstics innecessaris, optant per ampolles de vidre lleugeres que són més amigues de l’entorn. Aquesta combinació de tipus de sostenibilitat fa que cada ampolla de vi porti amb ella una història de compromís amb la terra i l’energia neta. 🌿🍷  

El compromís de Muscàndia amb el desenvolupament sostenible i l’energia solar exemplifica com les empreses poden abraçar la responsabilitat ambiental i ser més competitives. Amb cada copa de vi Muscàndia, brindem per un futur més verd i sostenible, i saludem el seu exemple com un model a seguir per a altres empreses que aspiren a fer el mateix. Salut!  

Si necessites més informació, estem aquí per ajudar-te en cada pas del camí cap a una empresa més sostenible i eficient en l’ús de fonts d’energia renovable. 

Relacionats

descagar ebook
ebook-icon

¡Descarga ahora
nuestro E-book Solar!

Tu Guía Completa para la Energía Renovable

Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

    Abrir chat
    1
    ¿Podemos ayudarte?