Manel Romero y Daniel Pérez, nous representants de UNEFCAT

El passat 25/04, els associats de la Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF) es van reunir per triar els nous representants de UNEF Catalunya (UNEFCAT): Manel Romero, de SUD Renovables, que renova el seu mandat com a Delegat, i Daniel Pérez, de Holaluz.

Actualment Catalunya es troba a la cua pel que fa a la implementació de generar energia fotovoltaica i d’altres energies renovables. Això es deu, principalment, al marc regulador de la Comunitat Autònoma y al llarg temps de gestió administrativa al qual es veuen sotmesos aquest tipus de procediments i gestions de projectes de mitjana o gran escala.

Dins el marc del sector de l’energia fotovoltaica, ens veiem sotmesos al repte de captació d’inversions que ens facilitin el desenvolupament dels projectes. Aquests esdevenen necessaris per complir l’objectiu que el 2030 la meitat de la demanda a Catalunya provingui d’energies renovables; tal com exigeix la Llei 16/2017, de l’1 d’agost, de canvi climàtic.

La seva responsabilitat a partir d’ara és actuar com a portaveus de l’associació sectorial de l’energia solar fotovoltaica en la Comunitat Autònoma i centralitzar les iniciatives de representació institucional a escala autonòmica. A més, s’encarregaran de defensar els interessos de la indústria fotovoltaica a la regió, fomentant el diàleg entre les empreses de l’associació amb els organismes i institucions autonòmiques.

Llegeix la noticia aquí

Relacionats

descagar ebook
ebook-icon

¡Descarga ahora
nuestro E-book Solar!

Tu Guía Completa para la Energía Renovable

Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

    Abrir chat
    1
    ¿Podemos ayudarte?