Untitled design (13)

Nou soci de SUD Renovables – Soltech Energy Sweden


SUD Renovables s’incorpora al grup internacional de energia solar Soltech Energy Sweden, basada en Stockholm. Soltech es converteix en soci principal. SUD Renovables manté el seu nom, socis actuals i la mateixa dinàmica d’operacions, sota la direcció d’Alfred Puig i Manel Romero. Aquesta unió aportarà a SUD Renovables una fortalesa empresarial per a poder continuar creixent en el mercat solar en tan ràpida expansió.

La idea de Soltech és agrupar empreses amb competències i experiència complementàries, seguint una estratègia de transformació que genera efectes de sinergia positius, creant una fortalesa comuna – poder cobrir les necessitats al llarg de la cadena de valor: des de la innovació, desenvolupament i producció de tecnologia solar, fins a les vendes, la instal·lació i l’optimització.


Formar part de Soltech juntament amb altres empreses del sector; de cobertes, façanes, electricitat i indústries d’enginyeria, permetrà a SUD Renovables oferir als clients solucions completes i innovadores, a través de l’experiència transfronterera del Grup.

D’aquesta manera SUD Renovables continua la seva expansió, enriquint-se del intercanvi de coneixements i experiència de les altres empreses del Grup i satisfent les necessitats dels clients actuals, marcant la diferència per a les futures generacions.

“Soltech és una empresa d’energia solar de bona reputació i estem molt contents de formar part del grup.

Veiem grans beneficis en la col·laboració, i ara estem equipats per poder agafar una quota de mercat encara més gran i continuar amb el desenvolupament d’una empresa forta i innovadora.

Volem agrair a l’equip de Soltech la col·laboració i junts veiem un futur molt prometedor”, afirma Alfred Puig, cofundador i co-director de SUD Renovables.

“Ara continua la nostra expansió internacional entrant al mercat espanyol de l’energia solar, i estem molt contents. SUD Renovables és una empresa d’energia solar ben gestionada i líder al mercat amb bona rendibilitat i sòlida experiència en solucions d’energia solar innovadores i a gran escala. Aquest és el punt de partida per establir el model Soltech en un nou mercat que també té les millors condicions d’Europa per a l’energia solar, i ens agradaria donar la benvinguda a SUD Renovables al Grup, afirma Stefan Ölander, CEO de Soltech Energy.

Relacionats

descagar ebook
ebook-icon

¡Descarga ahora
nuestro E-book Solar!

Tu Guía Completa para la Energía Renovable

Con nuestro E-book gratuito, adéntrate en el universo de la energía solar. Descubre cómo la luz del sol puede impulsar tu hogar y tu estilo de vida. Obtén información clave, ideas innovadoras y consejos para dar el salto a la energía limpia.

    Abrir chat
    1
    ¿Podemos ayudarte?